top of page
14 - 20 august 2021 | Sibiel - nu mai sunt locuri
29 august - 4 septembrie 2021 | Sibiel - locuri disponibile

Tabără

DETOXIFIERE

Ediția. 5
Detoxifiere emoțională și fizică prin yoga, nutriție și eliminarea programelor inconștiente limitative

EȘTI AICI ȘI ACUM...

001-mount-fuji.png

Simți nevoia de a da stresul și anxietatea la minim?

002-star.png

Consideri că un restart fizic și emoțional ar face o diferență în viața ta în acest moment și te-ar face mai focusat și mai productiv?

002-dancer-balance-posture-on-one-leg.pn

Ai nevoie să te recentrezi și să iei o pauză de la jobul solicitant, unde trebuie sa dai 110% din tine?

003-rocket.png

Vrei să te desparți de obiceiurile nocive și să te împrietenești cu obiceiuri sănătoase noi?  

in-love.png

Îți dorești să faci un salt calitativ în relația cu sine și cu cei din jur? 

PILONII TABEREI

Cifra 3 este în basme elementul magic care însoțește eroul în călătoria sa și în aceeași manieră, propunem prin 3 direcții de orientare – yoga, eliberare emoțională și nutriție – să aducem magia unui stil de viață echilibrat în povestea ta.

 

Astfel, prin aceste practici poți să te dezvolți armonios și să lucrezi, datorită programului gândit de specialiști, atât aspectele fizice, cât și pe cele legate de minte și spirit.

Yoga, eliberarea emoțională și nutriția se completează reciproc pentru ca tu să devii eroul tău și să-ți transformi viața într-un basm prin conștientizare și echilibru!

Yoga Class

YOGA

Holding Hands

ELIBERARE EMOȚIONALĂ

Veg Pakoras

NUTRIȚIE

TU EsTI CEL CARE FACE DIFERENTA, CARE PRIN ALEGERI ESTE CINE ESTE!

Hiking in Nature

Așa că oferă-ți șansa de a găsi echilibrul și aventurează-te pentru câteva zile în vacanța care îți va îmbunătăți stilul de viață, îți va oferi o nouă disciplină, te va face să evoluezi și să fii tu în cea mai bună formă.

 

Resursele pentru dezvoltarea ta sunt deja în tine. Noi suntem ghizii care te vor ajuta să le accesezi, să le utilizezi și să produci focul de artificii care să îți coloreze viața. Alege să fii diferit, alege să fii tu! 

Misty Slopes

CONECTEAZĂ-TE CU TINE

Cu ce pleci acasă?

CU CE VEI PLECA ACASĂ?

1. Cu un restart complet al minții și al corpului. 

2. Cu tehnici de relaxare și de detașare de tot ceea ce nu îți mai este util pentru binele tău.

 

3. Vei învăța să te accepți, să te iubești, dar și cum să conștientizezi și să folosești propriile resurse inconștiente superioare. 

4. Metode care te vor ajuta să gestionezi stresul.

5. Vei experimenta noi tehnici terapeutice prin artă și ritual care te vor purta în modul cel mai creativ și rapid în lumea proprie interioară.

6. Tehnici de meditație pentru a intra în starea de mindfulnes și a aduce liniștea în mintea ta zgomotoasă. 

 

7. Vei ști ce să mănânci, cum să te hidratezi, cum să respiri, ce mișcări să faci pentru avea energia, concentrarea și vitalitatea de care ai nevoie. 

8. Vei pleca acasă cu o imagine de sine crescută și cu o încredere mai mare în tine.

9. Vei râde, vei plânge, te vei găsi uimit, într-o incursiune integrativă a dezvoltării și transformării ființei de lumină, armonie și curaj care își dorești să devii.

 

10. Vei înțelege cum să te conectezi cu tine, cu cei din jur, cu natura și divinitatea.

11. Te vei familiariza cu yoga - practica care îți va revoluționa modul de percepție asupra sportului și te va ajuta să obții corpul pe care ți-l dorești.

 

12. Vei ști cum să îți asculți nevoile alimentare ale corpului și să îți corectezi obieciurile nesănătoase.

 

13. Vei identifica programele inconștiente limitative care îți controlează/sabotează viața:

  • vom lucra cu emoțiile nerezolvate captive pentru a te bucura de o sănătate radiantă și de o relație autentică cu sine și ceilalți;

  • vei primi instrumente care să te ajute să îți crești sănătatea și inteligența emoțională.

La sfârșitul taberei vei fi introdus într-un grup de sprijin pentru o perioadă de 30 de zile unde vei avea sprijinul antrenorilor si vei primi îndrumare în practicile și tehinicile învățate în tabără pentru a-ți forma obiceiurile care vor face diferența în viața ta.

BONUS

Terapii

ACTIVITĂȚILE ȘI TERAPIILE TABEREI

Echipa

ECHIPA

WhatsApp Image 2021-05-18 at 00.18.07.jp
32665305_1812319392168969_21841147196929
45219420_1059936280854154_32313839286484

Iolanda Clenciu

Valentin Plăcintă

Silvia Postolache

Psiholog, Psihoterapeut Integrativ, Formator, Profesor de canto, Artist liric, Facilitator de dezvoltare personala prin exprimare vocală, Psihoterapeut în formare Transpersonală – Teadlik Mina, Transpersonal psychology and hypnotherapy school.

 

Vă invită la  o experiență senzorială, emoțională și de conștientizare a propriilor emoții  și trăiri în context relațional, relația cu sinele și relația cu ceilalți. Îmbină psihoterapia cu terapiile prin artă, pentru o întelegere unitară a complexității ființei umane la nivel psihologic, cognitiv, emoțional, relațional, spiritual, transcedental, păstrând viziunea întregului și respectând unicitatea persoanei în context universal.

Integrative Nutrition Health Coach, Yoga Coach aka cel care într-un mod vizionar dorește să îți schimbe viața îndrumându-te în atingerea obiectivelor tale privind sănătatea, alimentația, activitatea fizică, pentru a te simți și a arăta exact așa cum îți dorești prin ajustări ale comportamentului și ale stilului de viață.

 

Adeptul tehnicilor practice de management al stilului de viată și cu peste 100 de teorii dietetice în portofoliu, cuprinzând totul de la Ayurveda, fără gluten și Paleo, la raw, vegan, macrobiotice și totul între ele, este unul dintre cei mai inovatori antrenori în manieră holistică.

Yoga Teacher și Vegan Princess în cercurile apropiaților. Silvia este activ implicată în toate proiectele Sexyavocado în care pune laolaltă pasiunea pentru sănătate, nutriție și mâncare vegană cu instrumentele de coaching și cunoștințele adunate. Ea te va ajuta să redescoperi plăcerea gustului sănătos și a gătitului pentru versiunea ta cea mai bună..

Reprezintă doza efervescentă, cu zâmbet larg și replici inspiraționalo-motivaționale de care ai nevoie pe parcursul tău de detoxifiere completă.

CE SPUN OAMENII DESPRE NOI

după cele 5 ediții ale taberei

CE SPUN PARTICIPANȚII

PROGRAM

Cunoaștere.

Ziua 1

Autocunoaștere.

Ziua 2

Relația cu sine.

Ziua 3

Relația cu ceilalți.

Ziua 4

Relația cu natura și sacru.

Ziua 5

Ritual de curățare și armonizare.

Ziua 6

Integrarea.

Ziua 7

Experiența Tabărei durează 7 zile/6 nopți. 
Tabăra 1 - va începe sâ
mbătă pe 14 august 2021 și se va încheia vineri, 20 august 2021. 

Tabăra 2 - va începe duminică, 29 august, și se va încheia sâmbătă, 4 septembrie.

Cazarea se face între orele 14:00-16:00, iar prima sesiune va începe la ora 16:00 în sala de curs. 

Eliberarea camerelor în ultima zi se face până în orele 12:00. Sesiunea de închidere se va face în intervalul 10:00-11:00, urmând ca participanții să ia prânzul împreună înainte de plecarea din tabără.

Locația

LOCAȚIA

Tabăra va fi organizată într-o locație ce te scoate din rutină și te repune în contact cu natura, îmbinând confortul oferit de Pensiunea Sibiel cu provocările coordonatorilor, pentru o experiență pe care o vei povesti cu zâmbetul pe buze. Amplasată într-un cadru natural de excepție și învăluită de frumusețea Munților Făgăraș, Pensiunea Sibiel îți va oferi premisele unei tabere de neuitat.

Aceasta locație este situată la 18km de Sibiu și 30km de Transaplina, într-o localitate care a cucerit Golden Apple - cea mai înaltă distincție internațională ce se acordă în turism. Pensiunea poartă numele satului de la poalele muntelui Cindrel: Sibiel. Dispune de toate condițiile pentru o ședere odihnitoare și relaxantă, departe de poluarea și de agitația orașului în care te simți sufocat. 

Ne vom retrage departe de agitația urbană, la granița dintre sat și codru unde în jur este doar natură: o pădure de pin și una de mesteacăn și arin, iar prin fața pensiunii curge un splendid râu de munte.