top of page
Search

Cum să atragi abundența în viața ta

Care este primul lucru care îți vine în minte când te gândești la cuvântul „abundență”? Este o persoană în pantaloni de yoga care stă pe un covor și își întinde brațele? Te gândești la acele imagini cu oameni extrem de fericiți care fac jogging într-un parc? Sau imaginația ta te duce automat la grămezi de bani și la o vilă cu piscină? Adevărul este că abundența poate însemna toate acestea și multe altele. Poate fi orice vrei tu.


În termenii cei mai simpli, a fi abundent înseamnă a avea o viață sănătoasă, o existență care îți aduce bucurie, un sentiment de împlinire, nu numai din punct de vedere financiar, ci și emoțional și fizic.


Ideea abundenței este înrădăcinată în istoria antică. Adepții budismului, de exemplu, acordă prioritate atingerii abundenței înaintea tuturor celorlalte obiective de viață.


Ca toate lucrurile bune din viață, crearea abundenței necesită consecvență, angajament și dăruire. Secretul pentru atragerea abundenței este un efort constant de a genera o mentalitate pozitivă și conștientă. Pentru că asta este abundența; un proces de gândire – un mod conștient de a trăi. Vestea bună este că este o abilitate care se poate învăța.


Uite cu ce poți începe:


1. Îndrăznește să visezi

Toate eforturile profitabile în viață încep cu un vis. Acest lucru funcționează la fel de bine pentru a atrage mulți bani și bogăție. Odată ce ești convins de posibilitatea ca acest lucru să se întâmple, nimic nu te poate împiedica să ajungi acolo. În cazul în care întâmpini rezistență din interior la ideea ta, contracareaz-o cu întrebările „Ce se întâmplă dacă...?” și „De ce nu...?".


2. Schimbă-ți atitudinea

O mentalitate a lipsurilor atribuie o limită pentru toate, sub concepția greșită că nu există suficient în lume pentru a satisface nevoile tuturor. Această mentalitate este înrădăcinată în frică și funcționează pe un cadru „fie / fie”. Acesta decurge din credința că nu poți avea totul și duce adesea la alegerea iubirii, a relațiilor și a siguranței, în locul exprimării de sine și a oportunității. Pe de altă parte, oamenii de succes înțeleg importanța urmăririi obiectivelor și asumării riscurilor calculate. O minte deschisă și dorința de a parcurge noi căi pot deschide posibilități interesante.


3. Construiește-ți propria realitate

Realitatea este subiectivă - diferă de la persoană la persoană. Deseori, îți creezi realitatea fără să fii conștient de acest proces. Asta înseamnă că poți ajunge la o situație pe care nu ți-ai dorit-o niciodată. Însă te poți implica activ în proces și îți poți exercita alegerea. Alegerile pe care le ai de făcut sunt cele care îți conferă putere și te fac mai încrezător și mai neînfricat, pe de o parte, și cele care te descurajează și te fac să te simți nesigur, pe de altă parte. Este de datoria ta să alegi dacă să crezi în lucruri care te ajută să evoluezi sau în altele care te împiedică să-ți urmărești obiectivele.


4. Gata cu scuzele

Scuzele sunt doar justificări pentru a nu face ceva în care crezi. Adesea, atunci când îți găsești scuze, nu ești pe deplin conștient de ramificațiile lor. Îți creezi obstacole în propria cale către realizarea obiectivelor tale. Asta vrei? Răspunsul trebuie să fie „nu”. Fiecare credință căreia îi permiți să își facă loc în mintea ta, fiecare decizie pe care o iei și fiecare efort pe care îl întreprinzi îți vor afecta viitorul într-un fel sau altul.


5. Nu te subestima

Cât de des te-ai gândit la faptul că anumite lucruri depășesc capacitățile tale? Câte oportunități ai pierdut din cauza acestei credințe? Potențialul tău este un concept foarte flexibil, care poate fi modelat pentru a se potrivi dorințelor și visurilor tale. Cu cât înțelegi mai devreme acest lucru, cu atât vei avea mai multe șanse să îți trăiești visurile și cu atât viitorul tău va fi mai bun. Oprește-te pentru o clipă și ia în considerare persoanele de succes din cercul tău apropiat. Cel mai probabil îi admiri și îi respecți. Explicația este suficient de simplă. Te uiți la ei datorită potențialului lor realizat. În mod inconștient, ești atras de ei pentru că te inspiră și să te umplu de energie.


6. Ia inițiativă

Nu aștepta oportunitățile să vină și să îți bată la ușă. S-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple niciodată. Preia conducerea și urmărește-le activ. O modalitate de a face acest lucru este să te transformi într-un magnet pentru acestea. Ai la dispoziție diverse opțiuni pentru a atrage oportunități. Schimbarea mentalității, dezvoltarea abilităților, îmbogățirea relațiilor și îmbunătățirea stării de sănătate sunt doar câteva dintre alegerile pe care le poți lua în considerare.


7. Nu te culca pe lauri

Ar trebui să tratezi fiecare dintre victoriile tale ca pe niște pietre de temelie pentru lucrurile și mai bune. Dacă nu ești atent, sentimentul de mulțumire se va strecura pe neașteptate, făcându-te să îți pierzi interesul pentru a progresa. Ideea este să nu te simți niciodată suficient de satisfăcut încât să nu mai cauți modalități de îmbunătățire și avansare. Nici măcar nu este vorba despre urmărirea obiectivelor și de realizarea lor. Este vorba de a vedea cât de departe ești capabil să urci. A nu te simți mulțumit de ceea ce ai nu înseamnă nefericit sau nerecunoscător. Pur și simplu prețuiești și apreciezi atât de mult binecuvântările tale, încât consideri că lenea sau mulțumirea sunt nerespectuoase și jignitoare.


8. Nu face din perfecțiune un scop în sine

Perfecțiunea este o sabie cu două tăișuri. Poate fi aliatul tău și te poate motiva să ajungi la înălțimi inimaginabile și, în același timp, te poate face prizonierul propriului tău scop. Trebuie să înveți cum să îți folosești afinitatea pentru perfecțiune. Atunci când te străduiești să atingi perfecțiunea în orice faci, poți crea obstacole în calea ta și poți limita modul tău de funcționare. Stabilește-ți standarde înalte, dar nu te feri de căile, provocările, greșelile și eșecurile necunoscute. De fapt, greșelile și eșecurile sunt profesori mai buni decât victoriile și succesele.


Explorează posibilitățile unice și infinite din interiorul tău. Amintește-ți că, atunci când lucrezi pentru a deveni o versiune mai bună a ta, contribui la cultivarea tinereții, vitalității și frumuseții minții tale.

82 views0 comments
bottom of page