top of page
Search

Cum să îți crești energia vibrațională

Tu ești un câmp energetic viu. Corpul tău este compus din particule producătoare de energie, fiecare dintre ele fiind în continuă mișcare. Deci, la fel ca orice alt lucru sau ființă din Univers, vibrezi și creezi energie.

Domeniul medicinei vibraționale, numită uneori medicină energetică, caută să utilizeze energia vibrațională generată de noi și cea care se găsește în jurul corpului nostru pentru optimizarea sănătății.Ce știm despre vibrații?


Vibrațiile sunt un fel de ritm. Ritmurile au loc la scară mare, cum ar fi schimbările sezoniere și tiparele mareelor. Dar ritmurile au loc și în corpul tău.


Bătăile inimii, ritmul respirației și ritmurile circadiene sunt exemple de ritmuri fiziologice pe care le putem vedea, simți și măsura. Dar există și vibrații mult mai mici în corp. În interiorul fiecărei celule, moleculele vibrează la viteze caracteristice. Aceste vibrații generează unde de energie electromagnetică.


O vibrație este o stare de a fi, atmosfera sau calitatea energetică a unei persoane, a unui loc, a unui gând sau a unui lucru. O mare parte din perceperea „vibrațiilor” este intuitivă – îți poți da seama de energia unei persoane atunci când intră într-o încăpere, de exemplu. În timp ce unii oameni te atrag, alții te fac să vrei să păstrezi distanța.


„Ceea ce crezi, vibrezi. Ceea ce vibrezi, atragi.” – Abraham-Hicks


Probabil ai auzit de nenumărate ori că orice oferi în lume se va întoarce înapoi la tine, conform Legii Atracției. Această lege a Universului spune că ești responsabil pentru viața ta și poți manifesta schimbări în funcție de modul în care îți direcționezi gândurile și emoțiile.


„Totul este energie.” – Albert Einstein


Vibrațiile umane sunt compuse din orice, de la materia fizică la modul în care îți comunici gândurile. Când vibrezi la un nivel superior, te simți mai ușor, mai fericit și mai în largul tău, în timp ce vibrațiile mai mici aduc greutate, întunecime și confuzie. Aproape toate tradițiile spirituale indică calea către tărâmuri superioare ale conștiinței, iar studiile științifice au cuantificat chiar vibrațiile diferitelor stări ale ființei pentru a crea o scară a conștiinței.


Cum vibrezi acum? Dar lumea din jurul tău?


În continuare, îți prezentăm 10 moduri prin care îți poți crește energia vibrațională.


1. Recunoștința

Recunoștința este una dintre cele mai rapide modalități de a-ți amplifica vibrațiile. Încearcă chiar acum - nu mai citi și privește în jurul tău. Îndreaptă-ți atenția spre lucrurile pentru care ești recunoscător în acest moment. După cum a spus Tony Robbins, „Nu poți simți frică sau furie în timp ce simți recunoștință”. Prin urmare, când ești cuprins de o emoție cu energie redusă, vezi dacă îți poți îndrepta atenția spre practicarea recunoștinței.


2. Iubirea

Adu-ți aminte de o persoană ușor de iubit și păstreaz-o în inima ta. Vizualizeaz-o stând în fața ta și observă felul în care te simți. Iubirea este una dintre cele mai înalte stări vibraționale ale ființei și are puterea de a te scoate chiar și din cele mai adânci abisuri.


3. Generozitatea

Când devii zgârcit sau lacom cu orice (dragoste, atenție, bani), îți scade vibrația și te simți rău. De fapt, de fiecare dată când permiți ca fericirea ta să depindă de ceva din exterior, vei simți opusul a ceea ce vrei să te simți. Oferă din ceea ce vrei în viața ta altcuiva. Te simți sărac? Dă câțiva bani unei organizații de caritate. Te simți singur? Fă un efort pentru a face un străin să zâmbească. Nu ai suficient timp? Dedică din timpul tău unei cauze bune.


4. Meditația și respirația

Cercetările doctorului Hawkins s-au bazat pe ideea că, cu cât ceva este mai „adevărat”, cu atât este mai înalt nivelul său de conștiință (sau vibrație). Prin urmare, atunci când te străduiești să fii prezent în momentul în care te afli, rezonezi mai armonios cu adevărul. Trecutul și viitorul sunt doar în mintea ta; singurul adevăr este acum. Meditația și respirația atentă îți calmează sistemul nervos, îți îmbunătățește starea de spirit și îți provoacă sentimente mai mari de pace - calitățile de înaltă vibrație care vor face bine stării tale de a fi.

5. Iertarea

Conform scalei de ghidare emoțională a lui Abraham-Hicks, vina are o energie redusă. Din 22 de emoții (emoția cu cea mai mare vibrație având numărul 1, iar emoția cu cea mai mică vibrație, numărul 22), vina are numărul 15.

Din poemul indian epic, Mahabharata:

Omul ar trebui să ierte indiferent de răul care i s-a făcut. S-a spus că perpetuarea speciei se datorează faptului că omul iartă. Iertarea este sfințenie; prin iertare, Universul este ținut împreună. Iertarea este puterea celor puternici. Iertarea este sacrificiu; iertarea este liniștirea minții. Iertarea și blândețea sunt calitățile celor stăpâni pe sine. Ele reprezintă virtutea eternă.


6. Consumă alimente cu vibrație înaltă

Tot ceea ce consumi este prana (energia forței vitale). Dacă mănânci multă energie „moartă” (sub formă de carne, prăjeli sau mâncare procesată), îți vei reduce vibrațiile. Consumând alimente bogate în nutrienți, bogate în prana, cum ar fi fructele și legumele, corpul tău absoarbe literalmente aceste lucruri, făcându-te mai ușor, mai vibrant și mai viu. Mâncarea cu vibrații ridicate crește vibrațiile unei persoane.


7. Redu sau elimină alcoolul și alte toxine din corpul tău

Deși pe moment te face să te simți bine, alcoolul scade vibrațiile unei persoane. Dacă vrei să ai claritate în viața ta, să fii conectat spiritual și să ai o perspectivă sănătoasă asupra vieții, eliminarea toxinelor din corpul tău este un loc bun pentru a începe.


8. Consumă muzică, filme, cărți cu vibrație înaltă

Prana nu se limitează la mâncarea pe care o consumi, ci include tot ceea ce consumi. Asigură-te că sursele tale de divertisment au o vibrație ridicată și te umplu de energie în loc să te epuizeze. Social media te face să te simți energic sau nesigur? Filmul de acțiune violent îți îmbunătățește starea de spirit sau contribuie la apariția anxietății? Muzica pe care o asculți include versuri violente sau cu vibrații scăzute? Fii la fel de selectiv cu aportul media așa cum ești și cu alimentele pe care le consumi și vei avea surse infinite de energie.


9. Ieși la o plimbare

Un mare DA pentru creșterea vibrațiilor – exerciții în aer liber. Adu soarele pe fața ta, în timp ce îți faci sângele să pompeze. Fă o pauză și reconectează-te cu Mama Natură. Chiar și câteva minute petrecute conștient în aer liber îți pot schimba complet starea de spirit, motiv pentru care e bine să mergi la o plimbare în jurul blocului sau în curte atunci când ai un blocaj mental sau te cerți cu cineva.


10. Asigură-te că relațiile cu ceilalți sunt la o vibrație înaltă

În cele din urmă, înconjoară-te de oameni care te ridică, și nu să te trag în jos. Petrece timp doar cu oameni care te fac să te simți mai bine cu tine însuți, oameni care cred în tine și sunt interesați să rezoneze la o frecvență ridicată, la fel ca tine.


Canalizarea eforturilor tale către creșterea frecvenței energetice este unul dintre cele mai bune cadouri pe care le poți oferi lumii. Când te ridici, îi ridici și pe alții. Acesta este singurul mod în care poți contribui la creșterea conștiinței colective a lumii.228 views0 comments
bottom of page