TABĂRA

Iubirea de sine

Un retreat exclusivist dedicat femeilor care își doresc să trăiască autentic experiența de a fi femeie.
Locația și data urmează a fi comunicate în curând
EXPLOREAZĂ
darius-bashar-xMNel_otvWs-unsplash.jpg

Tu ești izvorul vieții, tu ești femeia care conține totul și acest retreat îți este dedicat ție: să redescoperi sau să înveți iubirea de sine, iubire care este în tine, dar pe care ai uitat să o mai scoți de sub toate straturile de ură, frustrare, frică, dezamăgire, comparație cu alții și proiecțiile false ale celorlalți.

tim-mossholder-SR8ByN6xY3k-unsplash_edit

Printre fulgii de zăpadă reconstruiește-ți conceptul despre Sine și bucură-te la un nivel profesionist de terapii atent studiate, menite să îți activeze feminitatea și în același timp, să-ți calmeze haosul mental. Hrănește-ți sufletul cu endorfine și trăiește un Decembrie altfel, un Decembrie care este despre tine.

18-185854_happy-girl-png-image-free-woma

Experiența de care aveai nevoie

O întreagă echipă de 5 terapeuți, 4 zile, peste 10 terapii și activități în combinație cu SPA-ul locației și natura liniștitoare vor crea mediul perfect ca tu sa ai parte de o transformare și o serie de salturi calitative în percepția ta despre tine, cine ești și iubirea de sine pe care o meriți cu adevărat. 

 

Vezi terapiile și activitățile taberei

Terapia Theta Healing – Închide ochii și aprinde-ți lumina interioară!


Starea Theta este o stare a creierului în care creativitatea ajunge la cele mai înalte niveluri, iar subconștientul atinge punctul maxim de sugestibilitate. Este o stare de relaxare profundă în care undele cerebrale au o frecvență de 4-7 cicluri pe secundă. Undele Theta ne permit accesul la subconștient, locul în care sunt păstrare amintirile plăcute și neplăcute. Așadar, ni se permite accesul în cel mai intim și mai dureros loc al nostru, întrucât toate emoțiile negative pe care nu am dorit să le digerăm au fost ascunse în subconștient. Terapia Theta Healing este o tehnică dinamică de meditație prin care reușești să te conectezi la tine, să renunți la trecut și la ceea ce nu-ți mai este folositor, să identifici ce anume te blochează să îți atingi visurile, obiectivile și nevoile.

Beneficiile Terapiei Theta Healing

 • Autocunoaștere și autoreglare emoțională

 • Creșterea inteligenței emoționale

 • Schimbarea programelor limitative, neănătoase și vindecarea emoțiilor distructive

 • Eliberarea fricilor

 • Atingerea unui nivel profund de relaxare

 • Receptivitate crescută la idei și obiceiuri noi

 • Conecentrare maximă (Hyperfocus care permite realizarea de anumite activități fără distrageri exterioare și o putere mai mare de învățare)

 • Îmbunătățirea memorie pe termen lung

 • Activarea intuiției și folosirea acesteia

 • Stimularea sistemului imunitar
Imagerii dirijate - Imaginația ta îți construiește realitatea!


Terapiile psihosomatice, cognitiv comportamentale, programarea neuro- lingvistică, hipnoza eriksoniană și psihoterapia integrativă folosesc frecvent tehnica imageriei mentale dirijate, un proces polisenzorial.

Imageria mentală activează multe din zonele cortexului vizual răspunzător de percepție. Studiile clinice au confirmat că percepția și imageria au o bază neurală comună în ariile vizuale ale creierului. Cercetătorul Stephen Kosslyn arată că imageria mentală este esențială pentru gândire, pentru planificarea problemelor, proiectare și teoretizare. Practicarea concentrării și meditației duce astfel la redirecționarea gândurilor și sentimentelor, la autotransformare și vindecare.

Beneficiile imagerii dirijate

 • Înveți cum să îți utilizezi imaginația pentru a avea succes
 • Înveți cum să oprești fluxul mental și să te focusezi pe anumite obiective
 • Ajută în formarea și exersarea deprinderilor motorii complexe
 • Consolidează strategii de urmat într-un anumit segment al vieții
 • Ajută în formarea deprinderilor psihologice
 • Dezvoltă o hartă mentală care indică cum să acționezi
 • Te ajută să faci față emoțiilor si să îți construiești abilități psihologice corespunzatoare
 • Îți formează o perspectivă de învingător, te alimentează cu motivație și te ajută să îți îndeplinești visurile
Respirație Kundalini – Oxigenează-ți sufletul!


Respirația Pneuma este o practică dezvoltată de psihoterapeutul peruan Juan Ruiz Naupari, care oferă acces la stări profunde de conștiință, de autocunoaștere, ajutând la obținerea unei stări de pace și armonie cu sine și cu cei din jur, de toleranță și înțelegere a propiei persoane și de vindecare treptată a acesteia.

Prin practicarea Respirației Pneuma se realizează o eliberare a emoțiilor și a energiilor interioare blocate, o reuniune a psihologicului cu spiritualul, o deschidere spre conștiința multidimensională a ființei umane, prin procese de auto-observare și meditație activă.

Respiratia Pneuma are la bază tehnici de respirație și un suport muzical bine pregatit, ajutând astfel la conștientizarea conflictelor interne, a traumelor trăite care au generat blocaje emoționale și implementarea unor programe noi sănătoase, menite să te ajute în transformarea și evoluția personală.

Beneficiile Respirației Pneuma

 • Relaxarea și detensionare musculară și emoțională
 • Eliberarea emoțiilor și a energiilor interioare blocate
 • Ajută la conștientizarea sensului real al emoțiilor, al gândirii, al experimentării prin trăirea spirituală profundă
 • Identificarea conflictelor interioare și abordarea acțională a acestora în sensul conștientizării și vindecării
 • Tehnici de auto-observare creativă
 • Imbunătățirea relațiilor cu sine și cu ceilalți
Creșterea potențialului spiritual, energetic și mental cu utilitate practică
Coaching de grup – Alege să fii liderul vieții tale!


Coaching-ul este un instrument de dezvoltare care se află la capătul opus al spectrului de comandă și control. Prin coaching stabilim o relație ce te va ajuta să te descoperi, să îți explorezi resursele interioare și să îți dezvolți o gândire creativă, o gândire focusată, reușind astfel să îți atingi obiectivele. Coachingul este probabil cel mai provocator dialog pe care l-ai purtat, punându-te față în față cu fricile și limitările tale, construind întrebări și căutând răspunsurile de care tu ai nevoie. Transformarea ta și găsirea drumului spre succes, presupune abordarea unor noi credințe și comportamente care să te aducă în punctul în care vrei să fii.

Prin coachingul de grup putem învăța din experiențele celorlalți, putem prinde curaj să încercăm ceva nou, aflăm că poate nu avem doar noi un anumit blocaj și găsim susținerea pentru a-l depăși. Vrei să fii un om de succes? Învață cum să fructifici potențialul din tine și cum să dai tot ce poți pentru tine într-un mediu securizant, unde nu există binesau rău, ci doar cum devii ceea ce îți dorești. Investește în tine!

Beneficiile coaching-ului de grup

 • Autocunoaștere: ai o imagine mai clară despre tine, cea/cel care vei fi
 • Devii mai dedicat și mai motivat în realizarea obiectivelor, fără a resimți presiuni externe
 • Îți dezvolți abilitățile interpersonale și de comunicare: te simți confortabil în relațiile pe care le ai, înveți cum să comunici mai eficient
 • Nu te mai lași manipulat de propriile tale nemulțumiri/frustrări, ci înveți să le gestionezi eficient
 • Ai mai multă încredere în tine
 • Îți reduci conflictele cu ceilalți, învățând cum să transformi conflictele în oportunități de dezvoltare și creștere personală
 • Cunoști oamenii noi, stabilești relații noi
Yoga – Uniune trup, minte și spirit!


Yoga este o filozofie practică, nu o religie și nu presupune încadrarea într-un anumit sistem de credințe. Termenul „yoga” vine de la cuvântul sanscrityug, care înseamnă a alătura, a asocia sau a uni. Este o filozofie tradiționala indiana, care implica armonizarea planului fizic și a celui spiritual cu scopul de a obține o stare de bine. Această conștientizare a inseparabilității trupului și a minții ne fac să stabilim o legătura profundă cu propria conștiință.

Practica posturilor ameliorează o varietate de afecțiuni, întărește și tonifică mușchii și dezvoltă flexibilitatea. Diferitele mișcări realizate în anumite posturi au ca efect oxigenarea sângelui, hrănirea și curățarea extremitătilor corpului.

Din punct de vedere psihologic, yoga îmbunătățește concentrarea, liniștește mintea și dezvoltă un sentiment de echilibru, liniște și mulțumire.

Exista o diferența între yoga și alte exerciții fizice. Asanele (posturile) sunt psihofiziologice, în timp ce torsiunile fizice sunt pur exterioare. Asanele ne ajută să ne dezvoltam atenția asupra corpului, mușchii și flexibilitatea, precum și să ne conștientizăm propriul univers interior, calmându-ne mintea.

În cazul exercițiilor fizice, mișcările corpului pot fi realizate cu o anumită corectitudine exterioară, în timp ce în yoga, pe lângă această corectitudine, se trezește o conștiința profunda, care produce o stare de echilibru în trup și spirit.

Beneficiile practicii Yoga:

 • Unești trup, minte și spirit obținând astfel pacea interioară și o rezistență crescută la stress
 • Ai o minte mai liniștită, reușești să iei decizii mai bune, deci obții o productivitate ridicată
 • Felxibilitate fizică și mentală, reușind astfel să te adaptezi mai ușor la provocările zilnice
 • Conștientizarea și înțelegerea alegerilor din viața ta
 • Nivel de energie crescut, fapt ce te ajută să fii mai dinamic si cu un stil de viață mai activ
 • Îmbunătățește starea generală de sănătate, ajutând la reglarea digestiei, hormonilor și oferă un refresh sistemului nervos central și periferic
 • Crește mobilitatea articulațiilor
 • Îmbunătățirea filozofiei de viață ce conduce astfel la îmbunătățirea modului de a trăi
Aroma Theraphy - Symphony of the cells!


Aromaterapia combină efectele psihologice cu cele fiziologice pentru a obține valoarea terapeutică maximă din uleiurile esențiale, aceasta folosind doar uleiuri esențiale naturale din plante aromatice.

Aplicarea practică a uleiurilor esențiale în scopuri terapeutice, folosește abordarea holistică atât în timpul consultării, cât și în tratament. Aromaterapia este considerată a fi una dintre terapiile complementare, dar utilitatea ei în tratamentul multor afecțiuni este acum apreciată pe larg și de cei care lucrează în medicină.

Uleiurile esențiale folosite în aromaterapie activează nervii olfactivi din creier, care ulterior trimit semnale de vindecare în organism, ajutând la reconectarea cu natura și evitând efectele secundare dăunătoare, pe care le poate provoca uneori medicația convențională.

Beneficiile uleiurilor esențiale constau în faptul că pot fi absorbite foarte ușor de piele și pot interacționa cu centrul emotional al fiecărui individ, acestea stimulând părțile limbice ale creierului care ne controlează starea de spirit, emoțiile și credințele. Astfel ne pot ajuta cu abilitatea noastră de a gestiona stresul, furia sau orice altă emoție, prin stimularea eliberarii de endorfine, care sunt calmante naturale ale organismului și hormoni de reducere a stresului. Parfumul uleiurilor esențiale amplifică producția de serotonină și sporesc capacitatea mentală a unei persoane.

Uleiurile esențiale ajută la combaterea sindromului premenstrual, care afectează milioane de femei în fiecare lună, previn insomniile și ajută la obținerea unui somn calitativ. De asemenea, manipularea blândă a organismului împreună cu aromele de purificare a uleiurilor esențiale încurajează drenajul limfatic, ajutând la eliminarea toxinelor din organism. Astfel, un masaj de aromaterapie îmbunătățește fluxul de sânge prin absorbția uleiurilor prin piele, aducând un aport mai mare de sânge către mușchi și organele vitale. Aromaterapia calmează simțurile și induce o stare profundă de relaxare

Aromaterapia este un tratament sigur, util și eficient pentru o mare varietate de afecțiuni, uleiurile esențiale fiind apreciate încă din Antichitate pentru calitățile lor vindecătoare. Uleiurile încapsulează mirosul și aroma plantei, compușii aromatici unici conferind fiecărui ulei esența sa caracteristică. Acestea sunt obținute prin distilare (prin abur și / sau apă) sau prin metode mecanice, cum ar fi presarea la rece. Uleiurile sunt non-toxice și promovează starea de bine.
Masaj & Reflexoterapie - Relaxarea și răsfățarea corpului, hrănește armonia spiritului!


Masajul și numeroasele sale beneficii sunt cunoscute și recunoscute, nu numai pentru aspectul său relaxant, dar și pentru beneficiile sale terapeutice. Popularitatea masajului crește datorită rolului important pe care îl joacă în reducerea durerii, a tensiunii musculare și a efectelor stresului asupra organismului, îmbunătățind calitatea generală a vieții. Când este primit în mod regulat, contribuie, de asemenea, la energizarea organismului și la întărirea sistemului imunitar.

Masajul:

 • reduce efecte stresului asupra organismului
 • crește calitatea somnului
 • reduce tensiunile musculare
 • îmbunătățește fluxul de sânge
 • optimizează sistemul digestiv, precum și bunăstarea organelor vitale
 • elimină toxinele acumulate în organism
 • reduce durerea cauzată de diferite patologii
 • crește recuperarea leziunilor musculare
 • prevenie problemele fiziologice musculare sau articulare
 • conferă flexibilitate mușchilor
 • îmbunătățește starea de spirit
 • reduce anxietatea
 • reduce depresiei
 • reduce oboseala
 • îmbunătățește performanța atletică
Acces Bars - Eliberează tensiunea creată de gândurile tale!


Access Bars este o modalitate ușoară de hands-on, care a fost introdusă de Gary Douglas la începutul anilor ’90. Barele sunt 32 de puncte unice pe cap care se corelează cu diferite domenii și aspecte ale vieții. În timpul unei sesiuni Access Bars, un practician atinge ușor aceste puncte pentru a elibera încărcarea electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și credințelor care te-au limitat în zonele de viață în cauză.

Astăzi Acces Bars este practicat în peste 170 de țări din întreaga lume, utilizat ca instrument puternic și pragmatic de familii, școli, afaceri, sportivi, închisori, psihologi și artiști, pentru a facilita sănătatea și starea de bine.

O sesiune Bars durează de obicei 60 - 90 de minute și este un proces pe care îl puteți întreprinde o singură dată în decursul unei zile. Prima sesiune Access Bars a fost facilitată de Gary Douglas, cu 25 de ani în urmă. De atunci, s-a extins în toată lumea și există peste 5.000 de oameni instruiți în această terapie.

O sesiune de Access Bars are următoarele beneficii:

 • oferă claritate mentală mai mare
 • ridică nivelul motivației
 • creștere semnificativă a stării de bine
 • induce relaxarea profundă
 • ajută în insomnie
 • reduce anxietatea și depresia
 • se implică în managementul sănătății și al greutății
 • reduce stres-ul și senzația de copleșire
 • elimină migrenele
 • util în atacuri de panica

Efectele Access Bars sunt individuale și ele diferă de la o sesiune la alta, cu toate acestea beneficiarii au raportat o mai mare conștientizare intuitivă, senzații interioare de recunoștință, pace și calm, apreciind îmbunătățirea sănătății fizice și emoționale. Se remarcă efectele neurologice asupra beneficiarului, care sunt similare cu cele experimentate de meditatorii avansați, Access Bars echilibrând activitatea neurologică.
Rejuvance - Întinerirea chipului și a minții.


Rejuvance este o terapie de masaj holistic, care are ca scop întinerirea întregului corp prin atingerea feței. Mișcările extrem de delicate de masaj, folosind doar vârful degetelor, acționează atât asupra țesutului conjunctiv, cât și celui muscular al pielii, reducând toate semnele îmbătrânirii și stresului zilnic. Ca urmare, mecanismele naturale de hidratare ale corpului sunt activate, densitatea structurală este crescută și fluxul de oxigen este îmbunătățit, oferind un aspect mai rezistent și mai ferm.

Tehnica Rejuvance are beneficii directe asupra pielii:

 • microcirculația pielii este restabilită
 • activează producția de colagen și elastină
 • mușchii își recapătă tonusul și elasticitatea
 • liniile fine dispar, iar cele mai adânci se netezesc
 • umflăturile de sub ochi și cearcănele negre se ameliorează
 • închiderea porilor
 • eliminarea toxinelor prin stimularea sistemului limfatic
 • conturul feței este mai bine definit
 • stare de bine
 • profundă relaxare fizică și mentală
 • dispariția durerilor de cap
 • respirație ușurată
 • o mai buna funcționare a articulației temporo-mandibulară
EFT - Atingeri ușoare pentru gânduri ușoare.


Tehnicile de libertate emoțională (EFT) este terapia de acupresiune psihologică pentru a optimizarea sănătății emoționale. EFT este bazat pe aceleași meridiane - considerate a fi canale de energie subtilă care curge prin corpul nostru- utilizate în acupunctura tradițională pentru tratarea bolilor fizice și emoționale.

Această tehnică este folosită pentru a introduce energia cinetică pe meridianele specifice de pe cap și piept în timp ce vă gândiți la o problemă specifică sau la un anumit scop, utilizând în același timp afirmații pozitive.

EFT are multiple beneficii printre care:

 • calmarea și vindecarea emoțiilor puternice, cum ar fi anxietatea, furia, tristețea sau vinovăţia
 • tratarea fobiilor sau stres-ului post traumatic
 • eliminarea senzațiilor fizice supărătoare, cum ar fi durerea, amețelile sau poftele
 • restabilirea echilibrului minții și corpului
 • deconsolidarea credințelor care ne afectează într-un mod negativ
 • util în situațiile de încetarea a unei relații, separări sau divorț
 • în situațiile de respingere și abandon emoțional
 • în parcurgerea tranzițiilor de viață dificile
 • creștere personală și motivație
Tratament facial - Descoperă frumosul din tine.


De la întinerirea și detoxifierea pielii tale până la tratarea acneei și eliminarea punctelor negre și albe, tratamentul facial este o modalitate în mai multe etape de a avea grijă de tenul tău într-un mod profesional, cu produse de lux, special adaptate nevoilor tale. Pielea ta va fi mai curată și strălucitoare, cheia unui aspect tineresc care emană vitalitate și feminitate ✔ eliminarea punctelor negre și albe ✔ exfolierea celulelor moarte
✔ reduce semnele îmbătrânirii
✔ reducerea cearcănelor și a ridurilor ✔ pori curățați în profunzime ✔ piele oxigenată și hrănită
✔ stimularea microcirculației
✔ elimiarea toxinelor
✔ relaxare
✔ îmbunătăți sănătății și a texturii pielii

Vei fi susținută într-un mediu cu adevărat relaxant, unde vei învăța modalități eficiente de a face față stresului, cum să îți reîncărci corpul, să clarifici ceea ce este în viața ta și să trăiești autentic experiența de a fi femeie ca cea mai importantă persoană din viața ta. În ambianța reconfortantă, cu arome orienale, retreat-ul nostru te așteaptă să îți dai voie să fii femeie exact așa cum simți, să-ți atingi potențialul maxim și să te iubești cu adevărat. 

 

Cum te vei întoarce acasă?

roksolana-zasiadko-4XhQq9jv0tc-unsplash.

Conectată cu energia ta feminină

Terapiile taberei sunt realizate astfel încât, tu să îți explorezi feminitatea și să îi dai voie să se manifeste, lăsându-te ghidată de vocea ta interioară.

Autentică & Încrezătoare

Într-un mediu relxant și sigur, înveți ceea ce nu îți mai este de folos sau ce anume te blochează să fii tu, te reconstuiești pe tine așa cum îți dorești să fii și aduci încrederea în viața ta.

Woman Portrait
elvis-ma-Zf2Z404XsQY-unsplash.jpg

Conștientă de sine

Fiind cea mai importantă persoană din viața ta, înveți cum să te comporți cu tine plină de compasiune și iubire, cultivând idei sănătoase despre propria persoană, fiind cu adevărat prezentă în viața ta pentru tine.

giulia-bertelli-dvXGnwnYweM-unsplash.jpg

Cu ajutorul terapeuților, pătrunzi în universul tău interior și începi să te cunoști pe tine, valorizându-te într-un mod real, dându-ți seama de posibilitățile și limitările tale.

De partea ta

matthew-t-rader-CPlPoAVENhQ-unsplash.jpg

Mai aproape de tine

Tu ești singurul om care poate fi cel mai aproape de tine. Astfel încât, descoperă cum să te iubești și să te înțelegi, cum să îți împlinești nevoile și să îți lucrezi segmentele problematice din viață, într-o manieră blândă și atentă.

Hai în retreat-ul unde înveți cum să iubești femeia puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă și înțeleaptă care există deja în tine.

Echipa

sînzi-2.jpg

Sînziana Boghean

Psiholog, Psihoterapeut în formare Experiențială și a Unificării în cadrul Institutului SPER, psihoterapeut în formare Transpersonală- Metoda Pneuma System cu psihoterapeutul șaman peruan Juan Ruiz Naupari, Terapeut Theta Healing.

Este călăuza care te va ajuta în dezvoltarea personală, în dobândirea stării de mindfulness, în a te cunoaște și a te echilibra pe latura mentală, emoțională și spirituală.

IMG_4263.JPG

Vali Bogeag

Tehnician Maseour

Pentru că masajul este una dintre cele mai apreciate modalități de relaxare și îngrijire corporală, tehnicile profesioniste, aromele orientale și atitudinea caldă a maseourului nostru, te vor deconecta de griji și stres, oferind corpului tău o oază cu endorfine.

45219420_1059936280854154_32313839286484

Silvia Postolache

Wellbeing Designer

 

Co-fondator Sexyavocado și Vegan Princess în cercurile apropiaților. Silvia este activ implicicată în toate proiectele Sexyavocado în care pune laolaltă pasiunea pentru sănătate, nutriție și mâncare vegană cu instrumentele de coaching și cunoștințele adunate. Ea te va ajuta să redescoperi plăcerea gustului sănătos și a gătitului pentru versiunea ta cea mai bună..

WhatsApp Image 2019-10-21 at 11.44.29.jp

Alina Pleșcan

Formator cosmetician, Terapeut Acces Bars, Facilitator Rejuvance

Cea care îți aduce frumusețea din interior la exterior, cu peste 10 ani de experiență în industria cosmetică, Alina îți va arăta ce înseamnă să te simți bine în propria piele, una răsfățată, care va radia vitalitate și feminitate.

32665305_1812319392168969_21841147196929

Valentin Plăcintă

Integrative Nutrition Health Coach, 500h Yoga Teacher

 

Cel care într-un mod vizionar dorește să aducă o schimbare în viața ta îndrumându-te în atingerea obiectivelor tale privind sănătatea, alimentația, activitatea fizică, pentru a te simți și a arăta exact așa cum îți dorești prin ajustări ale comportamentului și ale stilului de viață.

 

Adeptul tehnicilor practice de management al stilului de viată și cu peste 100 de teorii dietetice în portofoliu, cuprinzând totul de la Ayurveda, fără gluten și Paleo, la raw, vegan, macrobiotice și totul între ele, este unul dintre cei mai inovatori antrenori în manieră holistică.

 

Ce spun oamenii despre noi

Screenshot 2019-04-03 at 16.40.35.png
Screenshot 2019-04-03 at 16.53.31.png

Sursa: la-psiholog.ro

Program

Experiența Tabărei durează 4 zile/3 nopți: aceasta începând vineri, 6 decembrie 2019 și se încheie luni, 9 decembrie 2019. Activitățile și terapiile vor fi împărțite în 2 secțiuni. 

mind body-01.png

Prima parte a zilei

A 2-a parte a zilei

În prima parte a zilei vor avea loc tehnicile de eliberare emoțională și sesiunile de coaching de grup.

În a 2-a parte a zilei vor avea loc tehnicile corporale, orele de yoga și sesiunile de SPA.

 

Locație

Urmează a fi comunicat in curand 

 

Investiția ta

Participare în tabără

cazare în camera dublă*

Preț întreg

---- Ron  

Preț Early- Bird

--- Ron

95931267.jpg

Ce este inclus în prețul taberei?

 • 4 zile/3 nopți de cazare la o cabană care îmbie la relaxare, cu povești la gura sobei.

 • Mic dejun bazat pe smoothie-uri delcioase și shake-uri nutritive în fiecare dimineață.

 • 16 ore de terapii, eliberare emoțională și restructurarea programelor inconștiente limitative

 • 2 sesiuni de yoga care să activeze energiile tale feminine

 • 3 ore de Respirație Pneuma 

 • Un masaj la alegere (relaxare/ anticelulitic/reflexotrapie) 

 • O sesiune de terapie Acces Bars care îți va aduce calm și liniște în gândurile tale 

 • O sesiune de terapie Rejuvance: mai mult decat un masaj facial de reintinerire axat pe meridiane si puncte energetice

 • O sesiune de aromatheraphy cu uleiuri esențiale

 • Un tratament facial cu peeling enzimatic si mască profesională

 • Acces la piscină, saună și jacuzzi 

 • workshop "Ingrijirea corectă a tenului și machiaj de zi"

 • Sesiuni de meditație care te vor ajuta să te reconectezi cu sinele

 • Agendă terapeutică sau cartea care te va ajuta să înoți cu ușurință prin toate stările, trăirile și emoțiile tale

 • Suport online POST-tabără pentru o perioadă de 21 de zile: ghizii vor fi  alături de tine în perioada în care vei implementa schimbările în viața ta de zi cu zi

 

Vreau să particip!

Simte-te liber să ne contactezi la telefon sau printr-un email. De asemenea, ne poți trimite un mesaj și prin intermediul formularului de mai jos - îți vom răspunde cât mai repede cu putință. 

0742 299 901