top of page

EXPERIMENTEAZA

Pacea. Echilibrul

Energia Bali.

RETREAT BALI - UBUD - 7-16 NOIEMBRIE 2020

VIDEO
Graphic separation element

Împlinește-ți cea mai adâncă dorință de transformare a inimii tale și trăiește o puternică  experiență de echilibrare, vindecare și relaxare în 10 zile magice în Bali. Acest retreat este o invitație către un nou TU! 

EXPERIENCE

Ești în căutarea unui retreat magic în care pentru câteva zile să te relaxezi și să uiți de toate, să trăiești o experiență spirituală profundă, să te conectezi cu energiile unui loc încărcat energetic? 

 

În viețile noastre aglomerate devine din ce în ce mai dificil să ne găsim pacea și liniștea, iar asta ne poate face să ne simțim storși de energie vitală, cu psihicul la pământ, incapabili să mai oferim sau să primim iubire și afecțiune. Ajungem să ne simțim captivi în propria viață și să trăim, mai mult sau mai puțin, ca niște roboți. 

 

Binele fără rău nu există, așa cum lumina nu există fără întuneric, iar viața este o piesă de teatru în care această dualitate își face simțită constant prezența într-un mod dezechilibrat. Pentru a ne simți compleți avem nevoie să îmbrățisăm cu compasiune toate aspectele sinelui.

COMMUNITY

YOGA

Graphic hands element

ELIBERARE EMOTIONALA

yoga-pose-2-01.png

MEDITATIE

Prin intermediul activităților pregătite în acest retreat vom aduce conștientizarea asupra celor 3 corpuri care ne însumează ființa: corpul fizic, corpul emoțional și corpul spiritual. Observarea tiparului nostru de gândire, descoperirea programelor subconștiente limitative și ascultarea obiectivă a poveștilor pe care ni le spunem ne vor ajuta să ne reconectăm cu cel mai sincer, complet și autentic sine. 

1285.jpg
Graphic arrow element
Graphic arrow element

FEEL THE VIBE

Creează această posibilitate în viața ta și bucură-te de un program în care îți vei explora sinele în unul dintre cele mai încărcate spiritual locuri de pe planetă. Descoperă Bali, abandonează-te în mistica practică yoga, lasă-te purtat în călătoria sesiunilor de terapie, intră în meditații profunde și accesează puterea naturală de vindecare care se află în interiorul tău. Cufundă-te în ritualurile zilnice care te vor purifica și vor produce salturi calitative de durată în viața ta.