EXPERIMENTEAZA

Pacea. Echilibrul

Energia Bali.

RETREAT BALI - UBUD - 7-16 NOIEMBRIE 2020

 
Graphic separation element

Împlinește-ți cea mai adâncă dorință de transformare a inimii tale și trăiește o puternică  experiență de echilibrare, vindecare și relaxare în 10 zile magice în Bali. Acest retreat este o invitație către un nou TU! 

 

Ești în căutarea unui retreat magic în care pentru câteva zile să te relaxezi și să uiți de toate, să trăiești o experiență spirituală profundă, să te conectezi cu energiile unui loc încărcat energetic? 

 

În viețile noastre aglomerate devine din ce în ce mai dificil să ne găsim pacea și liniștea, iar asta ne poate face să ne simțim storși de energie vitală, cu psihicul la pământ, incapabili să mai oferim sau să primim iubire și afecțiune. Ajungem să ne simțim captivi în propria viață și să trăim, mai mult sau mai puțin, ca niște roboți. 

 

Binele fără rău nu există, așa cum lumina nu există fără întuneric, iar viața este o piesă de teatru în care această dualitate își face simțită constant prezența într-un mod dezechilibrat. Pentru a ne simți compleți avem nevoie să îmbrățisăm cu compasiune toate aspectele sinelui.

 

YOGA

Graphic hands element

ELIBERARE EMOTIONALA

yoga-pose-2-01.png

MEDITATIE

Prin intermediul activităților pregătite în acest retreat vom aduce conștientizarea asupra celor 3 corpuri care ne însumează ființa: corpul fizic, corpul emoțional și corpul spiritual. Observarea tiparului nostru de gândire, descoperirea programelor subconștiente limitative și ascultarea obiectivă a poveștilor pe care ni le spunem ne vor ajuta să ne reconectăm cu cel mai sincer, complet și autentic sine. 

1285.jpg
Graphic arrow element
Graphic arrow element

FEEL THE VIBE

Creează această posibilitate în viața ta și bucură-te de un program în care îți vei explora sinele în unul dintre cele mai încărcate spiritual locuri de pe planetă. Descoperă Bali, abandonează-te în mistica practică yoga, lasă-te purtat în călătoria sesiunilor de terapie, intră în meditații profunde și accesează puterea naturală de vindecare care se află în interiorul tău. Cufundă-te în ritualurile zilnice care te vor purifica și vor produce salturi calitative de durată în viața ta. 

ACTIVITATI RETREAT

Yoga

Vibrează la unison cu energiile balineze prin posturi bine alese care îți echilibrează fiecare centru energetic din corpul tău. 

Terapie

de grup

Eliberează-te de emoții captive, creează salturi calitative în viața ta și fructifică potențialul din tine într-un mediu securizant.

 Meditatii

Conectează-te cu sinele tău cel mai pur prin meditații profunde, unice și trăiește pe pielea ta experiența

"Eat, Pray, Love"

Ritual de purificare 

Parcurge pas cu pas etapele ritualului de purificare de la templul Tirta Empul, despre ale cărei ape sacre se consideră că dețin proprietăți curative.

Yoga Nidra

Relaxează-te prin această tehnică antică numită "somnul yoghinului" și lasă inteligența corpului tău să te vindece și să te regenereze.

Calatorii & Vizite

Îndeplineste-ți visul exotic de a trăi experiența Bali și de păși pe unul dintre cele mai încărcate energetic locuri de pe planetă.

GAZDELE TALE

sînzi-2.jpg

Sînziana Boghean

Psiholog, co-fondator „Centrul de sănătate, frumusețe și echilibru Therapy”, Psihoterapeut în formare Experiențială și a Unificării în cadrul Institutului SPER, psihoterapeut în formare Transpersonală- Metoda Pneuma System cu psihoterapeutul șaman peruan Juan Ruiz Naupari, Terapeut licențiat Expert Bowen (nivel master) – acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia, Formator – Train the Trainers, acreditat ANC, Terapeut Theta Healing, Terapeut Prananadi.

 Este călăuza care te va ajuta în dezvoltarea personală, în dobândirea stării de mindfulness, în a te cunoaște și a te echilibra pe latura mentală, emoțională și spirituală.

Valentin Plăcintă

Integrative Nutrition Health Coach, Yoga Teacher 500H aka cel care într-un mod vizionar dorește să îți schimbe viața îndrumându-te în atingerea obiectivelor tale privind sănătatea, alimentația, activitatea fizică, pentru a te simți și a arăta exact așa cum îți dorești prin ajustări ale comportamentului și ale stilului de viață.

 

Adeptul tehnicilor practice de management al stilului de viată și cu peste 100 de teorii dietetice în portofoliu, cuprinzând totul de la Ayurveda, fără gluten și Paleo, la raw, vegan, macrobiotice și totul între ele, este unul dintre cei mai inovatori antrenori în manieră holistică.

32665305_1812319392168969_21841147196929
45219420_1059936280854154_32313839286484

Silvia Postolache

Wellbeing Designer, co-fondator Sexyavocado Yoga Studio și Vegan Princess în cercurile apropiaților. Silvia este activ implicicată în toate proiectele Sexyavocado în care pune laolaltă pasiunea pentru sănătate, nutriție și mâncare vegană cu instrumentele de coaching și cunoștințele adunate. Ea te va ajuta să redescoperi plăcerea gustului sănătos și a gătitului pentru versiunea ta cea mai bună..

Reprezintă doza efervescentă, cu zâmbet larg și replici inspiraționalo-motivaționale de care ai nevoie pe parcursul experienței în Bali.

INVESTITIA TA

Preț de la 1960€

Se achită un avans de minim 900€ până pe data de 30.04.2020*

Diferența se poate plăti în 2 tranșe: 

- a doua tranșă (530€) până pe 31.07.2020

- a treia tranșă (530€) până pe 21.09.2020

*după data de 30.04.2020 prețul total al taberei va crește în funcție de modificările biletului de avion.

maid-milinkic-ZChfqcQZGEI-unsplash.jpg

INCLUS ÎN PREȚ

Zbor prin compania aeriana QATAR: București - Denpasar - București, toate taxele incluse, bagaj 30 kg, bagaj mână 8 kg

Cazare 8 zile - 7 nopți la Resprt ALAYA UBUD de 5* din centrul Ubud-ului 

Mic Dejun 

 

Transfer aeroport - hotel - aeroport

 

7 sesiuni de Yoga & meditație Yoga Nidra 

       stilurile de yoga practicate - Hatha, Vinyasa, Yin​

 

4 sesiuni de terapie de grup 

 

Sesiuni de meditație în fiecare zi

Terapie prin pictură

 

Călătorii și explorare insulă ( ritual de purificare, temple, orezării, plantația de cafea etc.) 

NEINCLUS ÎN PREȚ

Asigurare medicală și storno

Prânz și cina în restul zilelor la restaurante locale ( aprox. 150€/ pers.)

 

Intrările la temple și alte locuri vizitate 

 

Cheltuieli persoanle

ITINERARIU ZBOR:

Dus: 7 Noiembrie, ora 23:30, București - 8 Noiembrie, ora 23:00, Denpasar

Întors: 15 Noiembrie, ora 19:00, Denpasar - 16 Noiembrie, ora 11:20, București

VREAU SA PARTICIP

Simte-te liber să ne contactezi la telefon sau printr-un email. De asemenea, ne poți tirmite un mesaj și prin intermediul formularului de mai jos - îți vom răspunde cât mai repede cu putință.

Mulțumim pentru mesaj.

0787526121